Coronavirusul ar putea supraviețui pe ambalajul produselor congelate

Magazin, cumpărături
Chinezii au descoperit și izolat noul coronavirus pe ambalajul unor produse congelate. Noua descoperire ar putea aduce noi teorii despre transmiterea virusului.

Autoritatea chineză de control al bolilor a declarat sâmbătă că contactul cu ambalajele de alimente congelate contaminate de un nou coronavirus viu ar putea provoca infecții.
Concluzia a venit în timp ce Centrul Chinez pentru Controlul și Prevenirea Bolilor a detectat și izolat noul coronavirus viu pe ambalajul exterior al codului înghețat. Specialiștii încercau să depisteze virusul într-un focar raportat săptămâna trecută în orașul Qingdao.
Constatarea, o premiera mondială, sugerează că este posibil ca virusul să fie transmis pe distanțe mari prin mărfuri înghețate, spun specialiștii, potrivit Times of India.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel