Urmărește dezbaterea live

Coronavirusul închide parcul de distracții Disneyland din Hong Kong

Infecția este produsă de un virus
De duminică, 26 ianuarie, autoritățile din Hong Kong au anunțat că închid arcul de distracții Disneyland din pricina coronavirusului din China.

Coronavirus, Hong Kong. Parcul de distracţii Disneyland din Hong Kong a anunţat că se va închide începând de duminică până la un nou ordin din cauza epidemiei de pneumonie virală din China, decizie luată la o zi de la anunţarea stării de alertă sanitară maximă în fosta colonie britanică. ”Ca măsură de precauţie şi în conformitate cu eforturile de prevenţie desfăşurate în Hong Kong, închidem temporar parcul Disneyland din Hong Kong pentru a proteja sănătatea şi securitatea vizitatorilor şi a personalului nostru", a anunţat conducerea parcului într-un comunicat, citat de Agerpres.

Ocean Park, un imens parc de agrement din insula Hong Kong a anunţat, de asemenea, că va fi închis temporar. Şefa executivului din Hong Kong, Carrie Lam, a decretat sâmbătă stare de urgenţă din cauza noului coronavirus din China, anunţând măsuri pentru limitarea legăturilor cu zonele continentale şi prevenirea răspândirii infecţiilor, notează Reuters.

Cursele aeriene şi feroviare de mare viteză între Hong Kong şi Wuhan, epicentrul focarului, vor fi suspendate.Vacanţa şcolară de Anul Noul chinezesc va fi prelungită până pe 17 februarie, iar autorităţile din educaţie au solicitat universităţilor să prelungească şi vacanţa studenţilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel