COVID-19 în Republica Moldova. Acad Prof dr Stanislav Groppa, la Academia de Sănătate.

Acad prof dr Stanislav Groppa. Foto: UMF Chișinău
EXCLUSIV
Reputatul academician prof dr Stanislav Groppa din Republica Moldova vine luni, 20 iulie, de la ora 11.00, la Academia de Sănătate, realizată de academicianul Irinel Popescu, pentru explica situația dată de pandemia de COVID-19 în țara sa. 

Acad Prof dr Stanislav Groppa este un reputat medic din Republica Moldova, doctor în științe medicale, specialist în domeniul neurologiei și geneticii medicale, membru corespondent al Academiei de Științe a Moldovei. 

Prof dr Stanislav Groppa este prorector pentru activitate de cercetare și șef catedră de neurologie și neurochirurgie la Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” din Chișinău, dar și cercetător științific principal. El va vorbi, la emisiunea Academia de Sănătate, despre pandemia de COVID-19 în Republica Moldova. 

Emisiunea va fi retransmisă luni, 20 iulie, de la ora 11.00, simultan pe paginile de Facebook și canalele de Youtube, ale DC News și DC Medical, dar și pe DC News TV.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

alimente calciu foto:freepik@yarunivstudio
EXCLUSIV
Cele mai bune surse de calciu. Alina Epure: Eliminarea nu este o soluție

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel