COVID-19, ministrul Sănătății: Acum vedem cel mai acut necesitatea vaccinării

Vaccin   FOTO: pixabay
EXCLUSIV
Ministrul Sănătății Nelu Tătaru a declarat la dezbaterea online ”Vaccinarea: ignorată în România, soluție pentru a lupta cu epidemiile prevenibile" că acum se simte cel mai acut nevoia de vaccinare.

Invitat la dezbaterea online ”Vaccinarea: ignorată în România, soluție pentru a lupta cu epidemiile prevenibile", organizată de DC Media Group, ministrul Săănătății a declarat, în intervenția sa, că în aceste momente se vede cel mai acut nevoia vaccinării și deși a crescut numărul românilor care au făcut antigripalul, acest pas nu este suficient.

”Cred că, în aceste momente, vedem cel mai acut necesitatea vaccinării, inclusiv pentru COVID-19. Ministerul nu poate decât să mențină ridicat standardul vaccinării, acele programe de vaccinare, cât și vaccinurile pe care în acest moment le considerăm opționale, cum este vaccinul antigripal. (...) Deși s-a înregistrat o creștere (n. r. legat de vaccinul antigripal), nu e suficient”, a afirmat ministrul Sănătății.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

alimente calciu foto:freepik@yarunivstudio
EXCLUSIV
Cele mai bune surse de calciu. Alina Epure: Eliminarea nu este o soluție

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel