Criza de Euthyrox. Bănicioiu: Lipsea acum 3 luni, lipsește și acum

Medicament
EXCLUSIV
Medicul Nicolae Bănicioiu de la Camera Deputaților a vorbit la dezbaterea ”Spitalele după  pandemie II. Cum va arăta noua normalitate în sistemul sanitar” și despre criza de medicamente din ultimele luni.

Invitat la a doua parte a dezbaterii online ”Spitalele după pandemie, partea II. Cum va arăta „noua normalitate” în sistemul sanitar”, medicul Nicolae Bănicioiu de la Camera Deputaților a declarat că medicamentul Euthyrox încă lipsește de pe piață, la fel și alte pastile necesare în tratamente oncologice și în alte afecțiuni.

”Euthyrox lipsea acum 3 luni de zile. Iată că și astăzi lipsește. Nu s-a schimbat nimic, deși asigurări au fost aproape zilnic primite de la Ministerul Sănătății: că mâine, că săptămâna viitoare. Iată, Euthyrox nu există, și pe lângă el și multe alte medicamente necesare în oncologie, până la multe banalele antitermice - au fost perioade în care au lipsit”, a afirmat Bănicioiu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Dr. Doru Negru
EXCLUSIV

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel