Cum poate fi crescut numărul de donatori de organe. Opinia directorului ANT

Transplant organe
EXCLUSIV
Medicul Radu Zamfir a vorbit la emisiunea Academia de Sănătate despre cum ar putea fi crescut numărul de donatori de organe.

Invitat al emisiunii Academia de Sănătate, medicul Radu Zamfir a declarat că se dorește creșterea numărului de donatori de organe.

”Ne dorim să se întâmple acest lucru. Practic, la întâlnirile realizate cu coordonatorii de transplant se împărtășește această experiență, a celor care au o activitate mai importantă. Practic, ceilalți își expun problemele, le găsesc soluții, le găsesc soluții întrebându-i pe ceilalți care s-au dovedit că au o activitate constanță și cuantificată în cifre semnificative. De fiecare dată, după aceste întâlniri, a fost un reviriment al activității de donare, de identificare a donatorilor, de finalizare a acestor proceduri prin apariția donatorilor, efectuarea prelevărilor multi-organ și în celelalte centre decât cele trei care ne-au obișnuit cu o frecvență mai mare a donatorilor”, afirmă medicul Radu Zamfir, la emisiunea Academia de Sănătate, realizată de academicianul Irinel Popescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cum au fost afectați diabeticii de COVID. Ce s-a aflat abia acum

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel