Cum să ai dinți ca vedetele de la Hollywood fără să investești o avere. Dr Denisa Zaharia, explicații

Dinți de vedetă
Cu toții ne dorim dinți frumoși și sănătoși ca vedetele de la Hollywood, dar trăim cu convingerea că nu ne permitem să investim atâția zeci de mii de euro. Și totuși există o soluție, mai puțin costisitoare, pentru a avea o dantură perfectă.

Ce-i drept, soluția despre care vorbim nu va avea un rezultat de azi pe mâine, dar în maximum doi ani veți avea dinți de invidiat cu ajutorul unui aparat dentar. Iar prețul pentru această investiție în dumneavoastră este mic. Un aparat ortodontic fix cu bracketuri metalice per arcadă costă doar 2.400 lei.

Dr. Denisa Zaharia, medic specialist ortodont, a acordat un interviu pentru DC News în care ne-a vorbit despre aparatul dentar și beneficiile sale.

DC News: Care sunt problemele pe care le rezolvă aparatul dentar în afară de chestiunile estetice? 

Denisa Zaharia: Aparatul dentar se aplică în scopul corectării problemelor de aliniere dentară și de ocluzie (mușcătură) sau ale poziționării incorecte a maxilarelor care, netratate la timp, afectează dinții, gingiile și articulația temporo-mandibulară. Dinții aliniați și o mușcătură corectă, pe lângă  beneficiile estetice, scad retenția de placă bacteriană și, implicit, scad riscul de apariție a cariilor și a problemelor gingivale, deci scad riscul de boală parodontală. Tratamentul ortodontic îmbunătățește funcția estetică, dar și pe cea masticatorie, de vorbire sau de respirație.

xistă vreun pericol/risc atunci când purtăm aparat dentar? Aflați pe DC News

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel