Cum să ai un abdomen PERFECT ca al Mădălinei Ghenea. Vedeta ține o DIETĂ inedită, ce face două zile pe lună / FOTO

Cum să ai un abdomen PERFECT ca al Mădălinei Ghenea. Vedeta ține o DIETĂ inedită, ce face două zile pe lună, FOTO facebook
Mădălina Ghenea are o siluetă de invidiat. 

Recent, fotomodelul român și-a etalat formele perfecte și abdomenul plat pe rețelele de socializare. În imagine, frumoasa româncă apare îmbrăcată într-o pereche de bikini și într-un crop top, ce-i lasă la vedere abdomenul perfect tonifiat. 

”Oare femeia asta se antrenează 24/7?”, ”Perfecțiune”, ”Afrodita modernă”, au fost câteva dintre comentariile adresate Mădălinei Ghenea. 

Cum se menține fotomodelul român

 

Mădălina Ghenea ține o dietă strictă și face mult sport, însă, două zile pe lună mănâncă tot ce îşi doreşte. 

"Când am vorbit ultima oară cu ea îmi spunea că de două ori pe lună îşi face toate poftele culinare şi îşi răsfaţă papilele gustative chiar şi cu panacotta, desertul ei preferat. Nu i se pare normal să se îndoape în fiecare zi şi nici nu se simte bine când se abate de la rutina ei culinară. Aşa ar fi trăit şi dacă alegea altă profesie. E de părere că alimentaţia uşoară, formată din multe fructe şi legume, vizitele dese la sala de fitness şi alergarea de dimineaţă îţi dau energie şi poftă de viaţă, plus un aspect fizic plăcut.", a povestit o amică de-ale Mădălinei, potrivit Wowbiz.ro.

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Madalina Diana Ghenea (@officialmadalinaghenea)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel