Cursuri gratuite pentru viitorii părinți la Spitalul Universitar de Urgență din București

Viitori părinți  FOTO: Facebook SUUB
Reprezentanții Spitalului Universitar de Urgență București (SUUB) reamintesc viitorilor părinți că pot participa gratuit la cursurile de puericultură.

Cursuri gratuite, părinți. Viitoarele mame și viitorii tați se pot înscrie la cursurile de puericultură organizate gratuite la sediul Spitalului Universitar de Urgență București (SUUB). Acestea fac parte din proiectul ”Școala Părinților” și se adresează părinților (tătici și gravide/proaspete mămici). 

”Vă reamintim că la finalul cursului, tatăl va obține atestatul de absolvire curs de puericultură, în baza căruia poate obține un concediu paternal majorat cu încă 10 zile”, anunță reprezentanții unității medicale pe Facebook.

Cele două module, de Obstretică și de Neonatologie, vor fi susținute de medici și asistente din cadrul secțiilor Obstetrică-Ginecologie și Neonatologie. Modulele vor fi susținute în sala de curs de la etajul 5, în zilele de miercuri, între orele 13.00- 16.00. Pentru înscrieri, puteți suna la 021.318.05.22, interior 342, de luni până vineri, între orele 9.00 și 13.00.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel