De ce nu primesc profesorii măști gratuite? Luminița Barcari, explicația HALUCINANTĂ!

Măști la școală. Foto: Pixabay
Ministerul Educației s-a spălat pe mâini, prin declarația Luminiței Barcari, secretar de stat, de problema măștilor pentru profesorii care din 14 septembrie vor fi în linia întâi!

Din 14 septembrie, profesorii din toate școlile din România vor fi, vor sau nu, în prima linie de risc, pentru că, așa cum spun experții, bolile intecto-contagioase în general sunt foarte ușor răspândite de copii. 

Atenționată în cadrul unei emisiuni de către Gabriel Mutu că profesorii ar trebui să primească materiale de protecție gratuite și că responsabilitatea nu ar trebui pusă pe umerii autorităților locale, Luminița Barcari, secretar de stat în Ministerul Educației, s-a revoltat și a dat imediat o replică HALUCINANTĂ: Ministerul Educației și Cercetării nu are nicio obligație față de dascăli!

Explicația Luminiței Barcari, pe DC NEWS. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel