De ce să pui sare în șampon. Rezultatul întrece orice așteptare

Da, adăugarea de sare în șampon îți va rezolva toate problemele de păr și iată cum.

Odată ce ai pus sare în șampon, s-ar putea să nu arate bine, dar nu-ți face griji, deoarece rezultatul este cu adevărat satisfăcător. Motivul pentru care oamenii pun sare în șampon este că face minuni pentru păr. 

Sarea pusă în șampon te ajută să ai un păr frumos și sănătos. 

1. Promovează creșterea părului

 

Da, sarea în șampon este folosită de persoanele care doresc să-și stimuleze creșterea părului. Acest truc este folosit și pentru a opri căderea părului. Deci, dacă îți cade părul, atunci încearcă să utilizezi acest truc și vei vedea rezultatele. Tot ce trebuie să faci este să îți speli părul și să masezi bine scalpul cu sare de mare, pusă în șampon.

2. Te scapă de părul gras

 

Tot ce trebuie să faci este să pui 2-3 linguri de sare în șamponul pe care îl folosești de obicei și să îți speli bine părul cu el. Rezultatul nu va întârzia să apară, părul fiind mai strălucitor și fără exces de ulei.

3. Previne mătreața

 

Mătreața este cu siguranță cel mai iritant și mai problematic lucru, nu? Pentru a scăpa de ea, împarte părul uscat în secțiuni, presară una, două lingurițe de sare pe scalp și masează cu degetele umede, vreme de aproximativ 10 minute. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel