Deratizare la un bloc din Suceava. Un cuplu a ajuns la spital

Salon de spital    FOTO: pexels.com
Un cuplu a ajuns sâmbătă la spital după o acțiune de deratizare pe casa scării blocului.

Deratizare, spital. Două persoane, soţ şi soţie, au ajuns sâmbătă la spital, după o acţiune de deratizare efectuată pe casa scării în blocul în care locuiesc, în zona Metro a oraşului, a informat purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, Alin Găleată. Sursa citată a spus că pe scara acelui bloc sunt 18 apartamente, la 15 dintre acestea nu a răspuns nimeni, iar la alte două persoanele din interior au declarat că nu au probleme.

Cele două persoane care au acuzat stare de rău au fost transportate la spital pentru investigaţii suplimentare. 

La faţa locului au intervenit o ambulanţă SMURD de terapie intensivă mobilă şi una de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean, ambele cu medici. Purtătorul de cuvânt al ISU Suceava a precizat că s-au făcut măsurători la faţa locului şi nu s-au identificat valori pozitive la substanţe toxice. Potrivit lui Alin Găleată, s-a realizat ventilarea casei scării şi nu sunt alte probleme, informează Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

alimente calciu foto:freepik@yarunivstudio
EXCLUSIV
Cele mai bune surse de calciu. Alina Epure: Eliminarea nu este o soluție

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel