Diagnosticul pus de medici lui Marcel Ciolacu după ce i s-a făcut rău

Medic
Medicii de la Spitalul Militar din București l-au consultat pe Marcel Ciolacu, liderul PSD, după ce i s-a făcut rău în timpul unei conferințe. 

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a fost consultat de specialiști de la Spitalul Militar din București după ce i s-a făcut rău duminică, 10 mai, și a leșinat în timpul unei conferințe de presă.

Detalii despre diagnosticul pus de medici puteți citi pe DC News.

Reprezentanții Spitalului Militar din București au dat un comunicat de presă, citat de Agerpres:

"În conformitate cu prevederile Legii nr. 38/ 2018 pentru acordarea de servicii medicale unor categorii de persoane şi pentru completarea art. 2 din Legea nr. 406/2001 privind acordarea unor drepturi persoanelor care au avut calitatea de şef al statului român, domnul Marcel Ciolacu, preşedintele Camerei Deputaţilor, s-a prezentat, în cursul acestei zile, la Unitatea Primire Urgenţă a Spitalului Universitar de Urgenţă Militar Central 'Dr. Carol Davila' pentru un episod lipotimic. Conform protocolului de diagnostic al unităţii noastre, s-au efectuat o serie de investigaţii clinice, paraclinice şi de laborator. Coroborând aceste date cu datele testelor imagistice, precum şi cu rezultatele consulturilor multidisciplinare realizate de către specialişti în medicină de urgenţă, ATI, neurologie şi cardiologie, a rezultat diagnosticul de: episod lipotimic recent - în observaţie etiologică, hipocalcemie frustă", se arată în comunicatul transmis duminică de Spitalul Militar.

Liderului PSD i s-a făcut și un test de COVID-19. Rezultatul testului rapid fiind negativ, iar testul PCR este în lucru, au mai anunțat medicii de la Spitalul Militar.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

alimente calciu foto:freepik@yarunivstudio
EXCLUSIV
Cele mai bune surse de calciu. Alina Epure: Eliminarea nu este o soluție

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel