Dieta bebelușului. Cum a slăbit Ana Pârvulescu Gheorghe după ce a născut
25 iul, 17:12
Ana Pârvulescu Gheorghe, fost jurnalist și sora Elenei Gheorghe, a vorbit,  la Interviurile DC Medical și DC News, despre modul inedit în care a reușit să slăbească, după venirea pe lume a băiețelului ei, Lucas. 
de  Georgiana Ioniță
Ana Pârvulescu Gheorghe Foto. Facebook
EXCLUSIV

Ana Gheorghe este căsătorită cu fotbalistul Paul Pârvulescu și împreună au doi copii. Vedeta ne-a povestit cum a reușit să dea jos kilogramele acumulate în sarcină. Aceasta spune că odată cu venirea pe lume a primului copil, a descoperit importanța alimentației. 


"Cred că am luat cam 10-12 kg în sarcină și eram speriată, mai ales la prima sarcină, că nu știam cum se întâmplă și eram foarte stresată că nu o să pot să slăbesc. Probabil aceeași problemă o au toate gravidele la prima sarcină. După aceea îți dai seama că îți mănâncă atâta timp copilul și ești atât de stresat, că nu mai ai timp nici să mănânci. Tin minte, când am început diversificarea la Lucas, mi-am dat seama cât de important este să mănânci sănătos. Ce se întâmpla, mâncam ce rămânea de la el, mai tot timpul. Nu mai aveam timp să mai gătesc și pentru mine. Și așa mi-am dat seama că acele alimente te ajută să te menții în formă și să nu depui grăsimi. E un fel de dieta bebelușului", a mărturisit fosta jurnalistă care, în prezent, conduce o afacere în domeniul textilelor. 

 

VIDEO:

 

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?