Dieta FABULOASĂ a celebrului doctor Nowzaradan. Slăbește 20 kg într-o lună – MENIU

Specialist în chirurgia bariatrică, dr. Younan Nowzaradan a schimbat viața multor persoane care suferă de obezitate morbidă. Medicul american are niște reguli foarte stricte când vine vorba de slăbit, drept dovadă că pacienții obezi care au apelat la ajutorul lui au slăbit spectaculos. 

În ce constă dieta doctorului Nowzaradan?

Este o combinație de alimente bogate în proteine, sărace în grăsimi, calorii și carbohidrați. Numărul de calorii care trebuie consumat zilnic este de 1200.

În timpul acestei diete, zahărul este interzis, precum și toate gustările ambalate. Același lucru este valabil și pentru prăjeli, fructe bogate în zahăr, sucuri, muesli și granola, precum și nuci și semințe bogate în calorii.

Mic dejun

Vei avea de ales între: Un iaurt grecesc degresat, 150g de brânză de vaci, o omletă de 150g din albușuri cu o felie de șuncă de curcan fără grăsimi. Ai voie cafea, ceai fără zahăr sau 300 ml lapte de soia fără zahăr.

Prima gustare

Poți opta pentru un ou fiert sau un castravete.

Gustarea de după amiază

Pentru gustarea de după-amiază, ai voie un ou fiert.

Prânz și cină

100 g de pui sau curcan sau pește slab, 75g de șuncă degresată gătită, o omletă din albuș de ou cu una sau două felii de șuncă fără grăsimi sau 75g de tofu la grătar. Opțional, o porție de legume condimentate cu suc de lămâie sau oțet de mere.

Pe tot parcursul dietei, este permisă o linguriță de ulei de măsline la masă.

De asemenea, este indicat să te hidratezi bine, consumând cel puțin doi litri de apă pe zi, ca să nu mai vorbim de ceaiurile din plante, seara, după cină.  

În cele din urmă, mișcarea (cel puțin 30 de minute pe zi) este esențială pentru scăderea în greutate. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel