Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Donație ambulanță. Vehiculul a fost donat de un maramureșean, spitalului din Sighetu Marmației
17 iul 2019 / 15:12
Un maramureșean a donat o ambulanță Spitalului Municipal din Sighetu Marmației. Sigheteanul nu este la primul gest de acest fel.
de  Adisa Codruț
Ambulanță

Un bărbat din localitatea maramureșeană Sighetu Marmației a cumpărat o ambulanță și a donat-o Spitalului Muicipal din localitate. Bărbatul muncește de mai mulți ani în străinătate și nu este prima donație de acest fel pe care o face, scrie agerpres.ro.

Potrivit aceleiași surse, informația a fost făcută publică pe contul de socializare a unui consilier local.


"Modelul de dăruire pe care ni-l oferă cei din jurul nostru trebuie să ne fie paşii pe care îi facem în viaţă cu aplecare spre binele aproapelui. Liviu Bledea ne-a oferit zilele acestea un exemplu al faptului că oraşul nostru are mulţi oameni cu suflet mare, mulţi oameni dispuşi să-i ajute pe alţii fără să aştepte nimic în schimb. Din banii pe care i-a câştigat în străinatate, a cumpărat o ambulanţă pe care a donat-o Spitalului Municipal Sighetu Marmaţiei" a scris în postarea sa, Daniela Oniţa-Ivaşcu.

Ea a mai arătat că sigheteanul a mai donat unităţii medicale o altă autospecială, însă nu a făcut cunoscut acest lucru.
Reprezentanţii Spitalului Municipal din Sighetu Marmaţiei susţin că ambulanţa va fi întrebuinţată pentru a transporta bolnavii de la UPU în diferite secţii medicale, unitatea funcţionând în sistem pavilionar. 

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?