Donație: materiale tehnico-sanitare și pentru protezarea stomiilor, de la Crucea Roșie Italiană

Materialele tehnico sanitare ajung în București
Crucea Roșie anunță că un camion cu materiale tehnico medicale și dispozitive pentru protezarea stomiilor va ajunge în București.

O delegație a Crucii Roșii italiene, filiala Modena, va ajunge în București cu un camion de materiale tehnico medicale și dispozitive pentru protezarea stomiilor, în data de 16 octombrie 2019, arată un comnicat de presă al Crucii Roșii Române.

Astfel peste 90.000  de dispozitive vor fi preluate de Crucea Roșie Română pe care le va distribui ulterior pacienților prin intermediul unităților medicale sau a Asociației Purtătoririlor de Stomă din România.

Crucea Roșie Română organizează miercuri, 16 octombrie 2019 la ora 13:00 la Sediul Central al Crucii Roșii Române din str. Biserica Amzei nr. 29, București  un evenimentul de presă organizat pentru întânirea cu delegația Crucii Roșii Italiene. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

indulcitori artificiali - FOTO: Freepik@italo2
EXCLUSIV

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel