Dotări de 3,79 milioane lei pentru ambulatoriul Spitalului Judeţean Alexandria

Noi dotări
Şase cabinete din Ambulatoriul Spitalului Judeţean de Urgenţă Alexandria vor fi dotate cu echipamente medicale cu 3,79 milioane de lei, bani europeni.

Printr-un proiect cu fonduri europene, 6 cabinete din Ambulatoriul Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Alexandria vor fi dotate cu echipamente medicale. Este vorba de cabinetele de ORL, Chirurgie generală, Gastroenterologie, Urologie, Nefrologie, Medicină internă, dar şi de Secţia de sterilizare care deserveşte atât ambulatoriul, cât şi spitalul

Proiectul, în valoare de 3,79 milioane de lei, va fi pus în practică de-a lungul a 33 de luni de către Consiliul Judeţean Teleorman (a cărui contribuţie financiară este de 2% din valoarea eligibilă). Scopul acestuia este de a creşte accesul la serviciile de sănătate în regim ambulatoriu pentru oamenii din Teleorman.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel