Dotări medicale noi la Institutul Oncologic din Cluj. Valoarea investiției

Aparatură medicală nouă  FOTO: Facebook CJ Cluj
Consiliul Județean Cluj a achiziționat echipamente medicale noi pentru Institutul Oncologic „Prof. Dr. Ion Chiricuță” din Cluj-Napoca.

Dotări medicale, Cluj. Reprezentanții Consiliului Județean Cluj anunță achiziționarea a nouă echipamente medicale noi, de ultimă generație pentru Institutul Oncologic. Acestea au fost deja date în folosință.

”Valoarea acestor dotări de ultimă generație este de 500.000 de lei. Banii special alocați în acest scop de Consiliul Județean, din bugetul propriu al instituției, au fost folosiți pentru achiziționarea unei mese chirurgicale cu accesorii, a două microtoame, patru sisteme de transport și transfer pacienți cu sistem rapid de curățare precum și a două echipamente pentru blocul alimentar al unității sanitare”, se arată într-o postare pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel