Dotări noi la Spitalul Orășenesc Târgu Bujor. Care este valoarea lor

Noi dotări
Un nou lot de echipamente medicale a ajuns la Spitalul Orăşenesc Târgu Bujor, se arată într-o informare transmisă de biroul de presă al CJ Galaţi.

Dotări noi. Un nou lot de echipamente medicale, în valoare de peste 150.000 lei, bani proveniţi de la Ministerul Sănătăţii şi Consiliul Judeţean (CJ) Galaţi, a ajuns la Spitalul Orăşenesc Târgu Bujor, se arată într-o informare transmisă, luni, de biroul de presă al CJ Galaţi. Potrivit sursei citate, este vorba de o masă de operaţie, două monitoare de funcţii vitale şi un pat hidraulic performant pentru urgenţe.

Masa de operaţie a costat 87.000 lei, cele două monitoare au o valoare de 25.000 lei, patul hidraulic pentru urgenţe a fost achiziţionat cu 14.000 lei, iar cele două paturi pentru urgenţe costă 32.000 lei. Unul dintre monitoare a fost achiziţionat cu fonduri de la Ministerul Sănătăţii, iar celelalte echipamente au fost procurate cu fonduri de la CJ Galaţi.

"Continuăm achiziţia de aparatură medicală pentru spitalele gălăţene pe care le avem în subordine. La unitatea medicală din Târgu Bujor au fost puse deja în funcţiune o masă electro-hidraulică pentru intervenţii chirugicale şi două monitoare de funcţii vitale pentru nou-născuţi. De asemenea, la camera de gardă pentru primirea urgenţelor a fost instalat un pat hidraulic modern, care prin faptul ca poate fi reglat pe mai multe direcţii ajută medicii în timpul intervenţiilor de urgenţă. În plus, în zilele următoare vor fi montate încă două paturi medicale special concepute pentru urgenţe", a declarat preşedintele CJ Galaţi, Costel Fotea, potrivit Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel