Două secții de la Spitalul Județean Vâlcea, reabilitate printr-un proiect al CNI

Spitalul Județean de Urgență Vâlcea. Foto: Gazeta Vâlceană
Un corp al Spitalului Judeţean Vâlcea va fi reabilitat şi modernizat printr-un proiect finanțat de Compania Națională de Investiții.

Secții, Vâlcea. Corpul de clădire în care funcţionează secţiile dermato-venerice şi infecţioase din cadrul Spitalului Judeţean va fi reabilitat şi modernizat printr-un proiect finanţat de Compania Naţională de Investiţii, au anunţat reprezentanţii Consiliului Judeţean (CJ) Vâlcea.

Potrivit sursei citate, valoare proiectului a fost estimată la aproximativ 16 milioane de lei, conducerea forului judeţean semnând luni contractul de servicii pentru elaborare studiilor tehnice preliminare (studiu topografic, studiu geotehnic, expertiza tehnica şi raportul de audit energetic) necesare începerii investiţiei propuse.

"Proiectul de reabilitare, modernizare şi dotare a secţiilor din clădirea - corp C6 a Spitalului Judeţean de Urgenţă Vâlcea, situat în strada General Magheru nr.54 ( "Spitalul Vechi") a fost depus spre finanţare în cadrul Programului Naţional de Construcţii de Interes Public sau Social, Subprogramul "Unităţi sanitare din mediul urban" - derulat de către Compania Naţională de Investiţii. Prin acest proiect, cu o valoare estimată la 16.000.000 lei, se propune reabilitarea, modernizarea şi dotarea cu mobilier specific a clădirii, unde funcţionează în prezent secţiile dermato-venerice şi infecţioase", au precizat reprezentanţii CJ Vâlcea, potrivit Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel