Dr Bogdan Marțian: Primele intervenții de chirurgie robotică la Sanador. Interviurile DC News și DC Medical

Dr Bogdan Marțian. Foto: DC Medical
EXCLUSIV
Dr Bogdan Marțian, șeful Clinii de chirurgie generală de la Spitalul Clinic Sanador, vine la Interviurile DC News și DC Medical, de la ora 17.00, pentru a ne explica cât de valoroasă este chirurgia robotică și ce intervenții s-au făcut deja în clinica pe care o conduce. 

Dr Bogdan Marțian, șeful Clinii de chirurgie generală de la Spitalul Clinic Sanador, explică la ediția de astăzi a Interviurilor DC News și DC Medical de ce facem chirurgie robotică, ce este această metodă chirurgicală, care este scopul și care sunt avantajele ei, dacă ar fi să o comparăm cu chirurgia clasică și cea laparoscopică? 

Sanador

Vom afla, de asemenea, ce presupune deschiderea unui astfel de centru de chirurgie robotică și în ce specialități medicale se pot face intervenții robotice la Sanador. 

De asemenea, vom discuta și despre sistemul chirurgical robotic de la Sanador, robotul DaVinci Xi, care este un sistem de ultima generație. Cu ce se deosebește acest sistem față de celelalte? Cu ce ajută în plus chirurgul și pacientul? 

Emisiunea va fi transmisă simultan, de la ora 17.00, pe paginile de Facebook și canalele de Youtube ale DC News și DC Medical, dar și pe DC News Tv. Ea va putea fi urmărită și AICI: 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel