Dr Doina Goșa: Transfuziile și recoltarea de plasmă în pandemia COVID-19. Academia de Sănătate
10 sep 2020 / 12:09
Dr Doina Goșa, directorul Centrului de Transfuzie Sanguină București, vine, de la ora 18.00, la Academia de Sănătate pentru a discuta despre transfuziile și recoltarea de plasma sanguină convalescentă în pandemia de COVID-19. 
de  Dana Lascu
Dr Doina Goșa. Foto: Agerpres
EXCLUSIV

Centrul de Transfuzie Sanguină București, pe care dr Doina Goșa îl conduce, este cel mai mare centru de transfuzie din țară, instituție responsabilă cu recoltarea, testarea, procesarea, stocarea și distribuirea sângelui și a componentelor sanguine labile în peste 50 de spitale din București.

Dr Doina Goșa va vorbi, laAcademia de Sănătate, realizată de academicianul Irinel Popescu, despre nevoia de recoltare de plasma convalescentă de la pacienții vindecați de COVID-19, despre efectele tratamentului și despre transfuziile sanguine în Capitală, la modul general. 

Emisiunea va fi transmisă de la ora 18.00, simultan, pe canalele de Youtube și paginile de Facebook ale DC News și DC Medical, dar și pe DC News TV. Emisiunea va fi retransmisă, în aceleași condiții, luni, 14 septembrie, de la ora 11.00. 

 

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?