Dr Liviu Ojoga: Protezele ortopedice – etapele intervențiilor și recuperarea. Interviurile DC Medical

Dr Liviu Ojoga. Foto: DC MEDICAL
EXCLUSIV
Invitatul ediției de astăzi, 29 mai, a Interviurilor DC Medical este dr Liviu Ojoga, medic primar ortopedie, șeful Secției Ortopedie-Traumatologie Spitalul Clinic Sanador, iar subiectul îl constituie tehnicile moderne de rezolvare a artroplastiilor.

Dr Liviu Ojoga este medic primar ortopedie, șeful Secției Ortopedie - Traumatologie Spitalul Clinic Sanador, asistent universitar Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București și Doctor în Medicină cu lucrarea: „Diagnosticul și tratamentul modern al sindromului de impingement la nivelul umărului".

La ediția specială a emisiunii Interviurile DC Medical de astăzi, reputatul specialist va atinge subiectul protezelor ortopedice, adică artroplastiile.

Vom afla, printre altele, ce sunt artroplastiile (înlocuirile de articulații) și când este nevoie de ele, dacă există proteze diferite pentru pacienți tineri și pacienți în vârstă; cum decurge o consultație ortopedică în vederea stabilirii diagnosticului și a tratamentului; care este momentul optim al operației; care sunt riscurile operației; cât durează în medie intervenția chirurgicală și care este durata spitalizării?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel