Dr Mihaela Bilic despre cea mai păguboasă prietenie a omului: "Bietul de el nu poate nici să dea din coadă"

Ciocolată
Celebra nutriționistă Mihaela Bilic scrie într-o postare pe Facebook că oamenii acordă azi nesperat de multă atenție frigiderului.

Mihaela Bilic, prieten. Într-o postare pe Facebook, cunoscuta nutriționistă Mihaela Bilic subliniază că "totul se învârte în jurul frigiderului": neignorat nici în timpul vacanțelor sau la întâlnirile din familie.

Potrivit acesteia, din "prietenia asta nu cred că avem prea multe de câștigat. Decât, poate, o indigestie și niște kilograme în plus".

Fragmente din postarea Mihaelei Bilic:

"Frigiderul, cel mai bun prieten al omului

Nu știu cum era înainte viața fără frigider, cum se păstrau alimentele și cum se descurca omenirea pe timpul verii. Ce știu e că noi am făcut din frigider centrul existenței noastre. E drept, ne-au ajutat un pic și americanii când au impus moda bucătăriei fără pereți, comună cu salonul/sufrageria sau living-ul modern. Totul se învârte în jurul frigiderului: ți-e foame-mergi la frigider, te plictisești- mai bagi un ochi prin frigider, te trezești dimineața-direct la frigider, n-ai somn sau ai chef de ceva bun-încă o vizită la eternul frigider.

(...) Nu știu care e starea relațiilor interumane, cum și cât se mai comunică în cuplu sau în familie, dar știu că am făcut o prietenie păguboasă cu frigiderul: el ne ține de urât, cu el împărțim și necazurile și bucuriile. Mai trist e că bietul de el nu poate nici să dea din coadă și nici de vorbit nu vorbește... încă! Iar din prietenia asta nu cred că avem prea multe de câștigat. Decât, poate, o indigestie și niște kilograme în plus. Eu zic că merită să ne găsim alt prieten".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel