Dr Mihaela Chivu și Dr Diana Constantinescu: Stomatologia cu laser, fără durere și miniminvazivă. Interviurile DC Medical

Dr Diana Constantinescu și Dr Mihaela Chivu, explicații direct de pe scaunul de la dentist
EXCLUSIV
Astăzi, de la ora 12.00, la Interviurile DC Medical, Dr Mihaela Chivu și Dr Diana Constantinescu, medici dentiști specializați în stomatologie conservativă, vor explica cât de avantajos este tratamentul cu laser pentru pacienți. Emisiunea va fi transmisă, simultan, pe canalul de Youtube și pagina de Facebook ale DC Medical.

Dr Mihaela Chivu, coordonatorul Clinicii de stomatologie din cadrul Spitalului Clinic Sanador, este medic specialist dentist, specializat în stomatologie conservativă, albiri și protetică. Colega sa, dr Diana Constantinescu, este specializată în stomatologie asistată cu laser.

Stomatologia care reface, fără durere, dinții pacientului

La fel ca și la medicina generală, și medicina dentară s-a diversificat foarte mult în ultimele decenii. Dacă înainte aveam, simplu, un stomatolog pentru adulți și unul pentru copii, în ziua de azi stomatologia presupune mai multe specializări. Una dintre ele este stomatologia reconstructivă, subiectul principal al emisiunii de astăzi.

Ce două doctorițe vor vorbi, astăzi, la Interviurile DC Medical, despre avantajele stomatologiei moderne. Vom afla cum ne putem păstra dinții naturali cât mai mult timp și cum pot fi ei reconstruiți cu materiale moderne.

De asemenea, vom afla ce înseamnă stomatologia reconstructivă și ce avantaje aduce pacienților. Vom vorbi și despre diferențele de culoare dintre dinții naturali și cei făcuți în laborator.

Un capitol aparte, la Interviurile Dc Medical, îl va reprezenta stomatologia asistată laser, ceva rupt parcă din sfilmele SF. Vom vedea cum arată laserul folosit în stomatologie și cum funcționează el, iar cei doi medici dentiști ne vor explica și care sunt avantajele pentru pacenți aduse de aceste dispozitive de ultimă generație. 

Vom descoperi, totodată, cum se ia, modern, amprenta dinților, cât de mult se poate salva dintr-un diente cariat și cât rezistă lucrările făcute pe el.
Emisiunea Interviurile DC Medical va fi transmisă astăzi, de la ora 12.00, simultan, pe canalul de Youtube și pagina de Facebook ale DC Medical.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel