Dr Mihai Craiu, lecție inedită: flaconul presurizat cu medicamentul pentru astm, cum afli dacă e gol. VIDEO

Dr MIhai Craiu, făcând demonstrația. Foto: captură Facebook
Cunoscutul medic pediatru Mihai Craiu a realizat o mică demonstrație care îi ajută pe cei cu astm să-și dea seama când flaconul cu medicamentul pentru afecțiunea lor este gol. E atât de ușor că nici nu te-ai fi gândit la metoda asta: 

„În cele mai proaste momente ale evoluției unei boli respiratorii ce necesită medicație inhalatorie este posibil să aflăm că flaconul de medicament X este... gol. lar asta poate fi noaptea, în weekend, în vacanță sau când nu ne aflăm în țară... În următorul film este descrisă manevra practică ce ne permite să aflăm dacă flaconul de spray este gol”, scris dr Mihai Craiu pe pagina de Facebook intitulată Spitalul  Virtual. 

Manevra este atât de simplă încât nici nu te-ai fi gândit la ea. Ai nevoie doar de un borcan cu apă. Iată demonstrația: 

 

In cele mai proaste momente ale evoluției unei boli respiratorii ce necesită medicație inhalatorie este posibil să aflăm...

Publicată de Spitalul Virtual pentru Copii pe Miercuri, 29 iulie 2020

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel