Dr Monica Pop, AVERTISMENT pentru autorități: În ce lege scrie asta? Toți au ACELEAȘI DREPTURI!
17 aug 2020 / 15:14
Cunoscutul oftalmolog prof dr Monica Pop atrage atenția că toți pacienții asigurați au aceleași drepturi, ca atare toți trebuie tratați nu numai cei COVID-19 și urgențele.
de  Dana Lascu
Prof dr Monica Pop. Foto: Facebook

„ATENȚIE!!ORICE PACIENT ASIGURAT TREBUIE TRATAT, NU NUMAI POZITIVII COVID ȘI URGENȚELE!!! PLATA ASIGURĂRII NU S-A OPRIT, NU?”, atrage atenția autorităților dr Monica Pop. 

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, cunoscutul oftalmolog spune că actul medical trebuie făcut pentru toți asigurații, fără a încălca drepturile fundamentale ale unor categorii. 

„Orice om care plătește asigurările de sănătate, conform legii, are dreptul la act medical corect, în conformitate cu patologia sa! Cine, de ce și cum își poate permite să spună că se tratează numai urgențele? CU CE DREPT și cu ce jurisdicție? În ce lege scrie că un pacient cu o afecțiune cronică sau o non-urgență, dar BOALĂ, trebuie amânat deși are programare, până la noi ordine??!! TOȚI PACIENȚII ASIGURAȚI AU ACELEAȘI DREPTURI ! Altfel, pentru ce plătesc ASIGURĂRI DE SĂNĂTATE??!!

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?