Dr Monica Pop, LOVITURĂ pentru vaccinul ANTI-COVID! „Cum știm ce efecte pot să apară în timp?!”

Prof dr Monica Pop. Foto: Facebook
Cunoscutul medic oftalmolog, prof Dr Monica Pop, care militează pentru vaccinare în general, spune că vaccinul anti-COVID e creat prea pe repede-înainte și că trebuie avute în vedere câteva aspecte foarte importante. 

Prof dr Monica Pop spune că eficiența vaccinurilor este dovedită, dar că cele de până acum au presupus ani de urmărire. Or a sta ar putea da naștere unor probleme. 

„Recomandări ca medic: Vaccinurile clasice contra bolilor letale sau cu sechele, DA! Dar nu cred într-un vaccin creat în câteva luni! Cum știm ce efecte pot să apară în timp?!!

OBLIGATORIU NU, ÎN NICIUN CAZ!

Vaccinurile au salvat planeta! CLAR!!!!!! DAR, un vaccin trebuie să treacă proba timpului, nu câteva luni! Altfel cum se poate ști dacă nu are efecte secundare grave în timp?! Toate vaccinurile știute au fost create și omologate după ani de cercetare și urmărirea efectului!

NU scopul comercial a fost motivul (!!!) omologării. Vaccinurile au salvat sute de milioane de vieți de multe boli grave, eradicate cu ajutorul lor, dar e vorba de cele clasice, îndelung experimentate. Se știe despre ele că au riscuri mici, sunt rare, efecte secundare puține, care se pot trata, iar beneficiile sunt de mii de ori mai mari!

Dar, de la un vaccin făcut într-un timp atât de scurt, NU știm la ce ne putem aștepta în timp! CÂND, ca timp, au fost puse în balanță beneficiul cu riscurile?! Pentru ca scopul principal să fie salvarea vieții oamenilor și NU ALTUL! Cine garantează că peste ani nu poate să apară altceva, grav, la un vaccinat anti-COVID cu un vaccin creat contra cronometru, fără nicio probă a timpului?! E adevărat, nu prea e timp! Dar asta nu poate scuza potențialele efecte!

O BOALA COMPLEXĂ CU ATÂTEA TIPURI DE SIMPTOME E FOARTE  GREU  DE „VACCINAT”!”, a scris prof dr Monica Pop, pe pagina ei de Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel