Dr. Monica Pop, mesaj plin de REVOLTĂ: Își pun viața în joc, PENTRU NOI! Aţi pierdut şi ultima urmă de omenie?!

Medicul oftalmolog Monica Pop s-a arătat indignată de imaginile momentului. 

70 de mineri s-au blocat în subteran în Mina Lupeni, în urmă cu 7 zile, ca măsură de protest faţă de neplata drepturilor salariale. Luni seara, au ieşit la suprafaţă. Aceştia au primit asigurări că drepturile salariale le vor fi achitate.

Medicul oftalmolog Monica Pop este revoltată de situația minerilor și spune că nici cu animalele nu e normal să se poarte decidenții așa.

"E FOARTE IMPRESIONANT CE SE ÎNTÎMPLĂ CU MÎNERII!!!

Nici cu animalele nu e normal să se poarte decidenții așa! E absolut incredibilă starea si suferința acestor mineri, după ce că au salarii de mizerie, deși îsi pun viața in joc, PENTRU NOI, în fiecare zi! Nu se poate sa fie tratati așa! Domnilor decidenti, ati pierdut si ultima urmă de omenie??!! Sau n-ati avut-o niciodată, ati vrut doar funcții??!!", a scris Monica Pop pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel