Dr Monica Pop, noutăți despre Mihai Constantinescu și Cornelia Catanga

Cântărețul și compozitorul Mihai Constantinescu a făcut un al treilea stop cardiac
Prof dr Monica Pop, managerul Spitalului de Oftalmologie Lahovari din București, bună prietenă cu Mihai Constantinescu și Cornelia Catanga, i-a vizitat pe cei doi artiști, astăzi. Iată ce spune despre starea lor de sănătate:

Mihai Constantinescu și Cornelia Catanga sunt amândoi internați la Spitalul de Urgență Floreasca din Capitală. Prof dr Monica Pop, managerul Spitalului de Oftalmologie Lahovari din București, i-a vizitat pe cei doi artiști, astăzi. Ată ce a scris într-o postare pe pagina sa de Facebook despre starea de sănătate a celor doi.

„Am fost iar la Floreasca în vizită! Azi.

MIHAI CONSTANTINESCU e stabil, foarte corect îngrijit și, după părerea mea ușor ameliorat față de săptămâna trecută. Asta e părerea mea! Nu am apucat să vorbesc cu colegii medici pentru că nu am avut destul timp la dispoziție!

CORNELIA CATANGA, foarte bine. NU a orbit, nici vorbă, are aceeași vedere pe câte o avea înaintea episodului cu inima, scăzută din cauza retinopatiei, dar în niciun caz absentă. Plecă acasă azi!

Încă o dată, medicii care îi îngrijesc, niște ZEI! Nota 10+!", a scris cunoscutul medic pe pagina sa de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel