Dr. Monica Pop rupe tăcerea: Unii și-au arătat adevărata față! Tot felul de "nimeni"

Medicul oftalmolog Monica Pop este foarte dezamăgită de români, care și-au arătat adevărata față odată cu venirea pandemiei de coronavirus.

Într-o postare pe Facebook, medicul Monica Pop declaraă că pandemia a scos tot ce e mai rău și mai urât din oameni. Dezamăgirea e și mai mare atunci când observi schimbări de atitudine ale cunoscuților. 

"PANDEMIA ASTA A SCOS TOT CE E MAI RAU SI MAI URIT, DIN OAMENI, UNII SI-AU ARATAT ADEVARATA FAȚĂ! Dezamagiri, dezechilibru, schimbări de atitudini ale unor "cunoscuti" ( asa se credea) la care, înainte, nu te-ai fi asteptat niciodată, urîciuni de caracter, ascunse inainte, uneori cu abilitate Neasteptat! Tot felul de "nimeni" care s-au suit, aiurea, in scari pe care, in mod normal, n-ar fi ajuns niciodata! Romånii nu au fost asa! Se vede cum sint oamenii cu adevărat la greu! De cind e lumea!", a scris Monica Pop pe Facebook. 

Citește și Monica Pop, noi detalii despre moartea lui Bogdan Stanoevici: "Vă rog să mă credeți, am știut că nu are vreo șansă!"

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel