Dr Sabina Zurac, directorul medical de la Colentina, a DEMISIONAT. Manager: astăzi sau mâine se va decide cine o va înlocui

Prof dr Sabina Zurac. Foto: Facebook
EXCLUSIV
Remus Mihalcea, managerul Spitalului Colentina, a confirmat demisia din funcția de director medical a prof dr Sabina Zurac și a explicat cum stau lucrurile. 

„Este adevărat, doamna dr Sabina Zurac a demisionat din funcția de director medical. A fost o înțelegere de la început cu doamna doctor, dânsa ne-a spus din start că nu va ocupa decât temporar funcția, și nu, nu și-a dat demisia din luna octombrie așa cum se spune. Demisia și-a dat-o vineri când am și luat act de ea. Astăzi sau mâine vom stabili cine va va prelua funcția de director medical al Spitalului Colentina” a explicat, pentru DC Medical, managerul spitalului, Remus Mihalcea. 

Prof Dr Sabina Zurac este Șef al Secției de Anatomie Patologică la Spitalul Clinic Colentina, funcție pe care o deține în continuare. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel