Dr. Tudor Ciuhodaru are SOLUȚIA pentru revenirea cât mai rapidă la o viață normală: "O să vedeți ce se va întâmpla și în școală"

Tudor Ciuhodaru  FOTO: arhivă personală
EXCLUSIV
În cadrul dezbaterii ONLINE: „Testarea COVID în România, la un an de la  debutul pandemiei”, în ce stadiu se află România în privința testării anti-COVID-19, de la DC MEDICAL, medicul Tudor Ciuhodaru a dezvăluit care sunt soluțiile pentru a controla pandemia de coronavirus. 

"Sunt un fan al vieții oamenilor și al științei, aplicarea lor corespunzătoare. Testarea s-a dovedit a fi o soluție corectă și ușor de aplicat. Până la urmă, pentru a controla o pandemie, din punct de vedere al prevenției și al măsurilor necesare, există soluții clare: această testare extinsă și gratuită, sunt bani la nivel european. Iar la noi vin toate cazurile și necazurile din acea definiție aberantă de caz. Și o să vedeți ce se va întâmpla și în școală cu așa ceva, pentru că, în clipa în care vei ajunge să testezi doar un copil care are simptome, este clar că pui doar un diagnostic clinic, dar nu faci prevenție. Probabil, mai sunt și alții infectați, pentru că este posibil să fi dat boala la toată clasa.

Eu vorbesc de atâta timp de testarea rapidă, pentru că este cea mai sigură. Evident că niciun test nu este sigur 100%, dar poate să fie soluția pentru revenirea cât mai rapidă la o viață normală.", a spus medicul Tudor Ciuhodaru la Dezbaterea DC MEDICAL.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

alimente calciu foto:freepik@yarunivstudio
EXCLUSIV
Cele mai bune surse de calciu. Alina Epure: Eliminarea nu este o soluție

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel