Dr Victor Costache: Plata salariilor cadrelor medicale în decembrie se va face la timp

Dr. Victor Costache, ministrul Sănătății
Victor Costache, ministrul Sănătății asigură cadrele medicale că plata salariilor aferente lunii decembrie va fi realizată la timp.

Ministrul Sănătății a dat asigurări că nu vor fi probleme cu plata salariilor în sistemul de Sănătate în ultima lună a anului.

„Am avut o primă întâlnire cu ministrul Finanțelor Publice, în prezența premierului Ludovic Orban și a vicepremierului Raluca Turcan, în care am discutat despre necesitatea unei rectificări bugetare pozitive pentru plata salariilor și suplimentarea fondurilor Sănătății, astfel încât să nu existe discontinuități în derularea programelor și proiectelor existente, precum și în plata salariilor. Cadrele medicale vor primi drepturile salariale conform muncii prestate și a prevederilor legale", a declarat ministrul Sănătății, Victor Costache

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Dr. Doru Negru
EXCLUSIV

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel