Epidemiologul Octavian Jurma, VACCINARE: mai tare decât o deschidere de black-friday

Doze de vaccin
Epidemiologul Octavian Jurma a recomandat oamenilor să se programeze la vaccinare împotriva virusului COVID.

Octavian Jurma, epidemiolog, a făcut câteva precizări legate de românii care vor să se vaccineze împotriva infecției COVID.

”Iată de ce am fost in aceste zile mai preocupat de cei care vor să se vaccineze decât de cei care nu vor să se vaccineze. A fost o deschidere mai tare decât o deschidere de black-friday. Vestea bună este că săptămâna viitoare mai intră în țară 200,000 de doze. Urmăriți anunțurile și vaccinați-vă cu prima ocazie. De asemenea, medicii de familie sunt acum mai motivați să vă ajute să vă programați pentru că primesc un minim de 30 de lei pentru fiecare persoană pe care o ajută să se programeze și să se vaccineze. Acum nu este evident, dar beneficiile acestei mici înțepături sunt enorme și nu doar pentru sănătatea voastră”, scrie Jurma pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Dr. Doru Negru
EXCLUSIV

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel