Farmacist din Timiș, dosar penal pentru înşelăciune şi zădărnicire în combaterea bolilor

Farmacist
Parchetul de pe lângă Judecătoria Timişoara a fost deschis dosar de urmărire penală pentru înşelăciune şi zădărnicirea combaterii bolilor pe numele administratorului unei societăţi, care deţine şi funcţia de farmacist-şef.

"La punctul de lucru din Timişoara, administratorul societăţii, care deţine şi funcţia de farmacist-şef, prepară soluţii despre care susţine că sunt dezinfectanţi, pe care apoi le oferă spre vânzare societăţilor interesate. Astfel de produse neetichetate au fost identificate şi ridicate cu ocazia verificărilor efectuate la punctul de lucru al unei alte societăţi din Timişoara, produse ce fuseseră achiziţionate de la prima societate. Întrucât există suspiciuni cu privire la compoziţia reală a acestor produse şi la respectarea condiţiilor de calitate, eficacitate şi siguranţă, prevăzute de lege, în continuare se impun a fi efectuate cercetări pentru lămurirea acestor aspecte", arată prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara, Irina Claudiu Chivu, potrivit Agerpres. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel