Femeie de 46 de ani, moartă înainte de operație. Martor cheie

Spital
Poliţiştii braşoveni fac cercetări după ce o femeie de 46 de ani a decedat în urmă cu două zile, în blocul operator al Spitalului Clinic de Obstretică şi Ginecologie Braşov, înainte de o intervenţie chirurgicală, informează joi într-un comunicat de presă, purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov, subcomisar Alina Ivan.

IPJ Braşov a fost sesizat cu privire la faptul că în data de 8 ianuarie o femeie în vârstă de 46 de ani din municipiul Braşov a decedat în blocul operator al Spitalului Clinic de Obstretică Ginecologie Braşov, înainte de o intervenţie chirurgicală.

Anchetă - ucidere din culpă


În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă. Cadavrul a fost ridicat şi transportat la Serviciul Judeţean de Medicină Legală Braşov, în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cu exactitate a cauzei decesului.

Sesizarea IPJ Braşov a fost făcută de un medic al spitalului, potrivit sursei citate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel