Frumusețe fără bătrânețe: nutriția și stilul de viață. Interviurile DC News și DC Medical
25 sep 2020 / 19:59
Dana Săvuică, Dr. Florin Ioan Bălănică și Alexander Florescu, antrenor personal, vin la interviurile DC News și DC Medical, sâmbătă, la ora 12:00, pentru a vorbi despre ce înseamnă un stil de viață sănătos, cum ne dăm seama ce este benefic pentru noi și cum putem folosi stilul de viață ca armă împotriva bolilor și a îmbătrânirii. 
de  Georgiana Ioniță
Dana Săvuică, Lifestyle influencer
EXCLUSIV

Dana Săvuică, Life Style Influencer și Prezentator TV, una dintre cele mai frumoase vedete autohtone, a trecut deja de 50 de ani și reușește, în continuare, să aibă o siluetă impecabilă. Fostul manechin va dezvălui care este secretul siluetei care a consacrat-o. 

Dr. Florin Ioan Bălănică, specialist în Medicină Personalizată, Nutriție și Endocrinologie, Fondator al MetodeiDrBalanica - o metodă medicală de prevenție proactivă, terapie și managementul greutăți prin schimbarea stilului de viață, va explica ce înseamnă un stil de viață sănătos și cum se aplică acesta pentru fiecare persoană, cât și care sunt riscurile de sănătate, pe termen lung, în cazul unui stil de viață neglijent. 

Alexander Florescu, Antrenor personal și antreprenor, va explica de ce este important ca sportul să devină un obicei, dar și cum trebuie abordat fitnessul pentru rezultate optime. 

 

Ce înseamnă un stil de viață sănătos, cum ne dăm seama ce este benefic pentru noi și cum putem folosi stilul de viață ca armă împotriva bolilor și a îmbătrânirii, aflați sâmbătă, la ora 12:00, din emisiunea care va fi transmisă simultan pe canalele de Youtube și paginile de Facebook ale DC News și DC Medical, dar și pe DC News TV. 

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?