Gabriela Firea, din nou pe mâna medicilor. A fost operată de URGENȚĂ

Gabriela Firea, fostul primar general al Capitalei, a fost operată din nou. 

Gabriela Firea a fost operată la clinica Sanador şi a ţinut să le mulţumescă medicilor care au îngrijit-o printr-un mesaj postat pe Facebook, vineri seara, la scurt timp după terminarea intervenţiei chirurgicale.

"Dupa o zi intensă, îmi adun toată energia pentru a le aduce mulţumiri speciale cadrelor medicale de la Spitalul Sanador, care m-au îngrijit în timpul intervenţiei chirurgicale de azi: Dl. Prof Dr. Nicolae Poiană, Dl. Dr. anestezist Bogdan Grigore, Dna. asistentă-şefă Mihaela Enciu şi tuturor celorlalte asistente.

Nu în ultimul rând, doamnei doctor Doris Andronescu, managerul Sanador, a cărei dăruire pentru profesie şi dragoste de oameni se simte atât în buna organizare, cât şi în sufletul pe care îl pun cadrele medicale pentru vindecarea pacienţilor.", a scris Gabriela Firea pe Facebook.

Primvicepreşedintele PSD şi-a liniştit susţinătorii, spunând că se simte bine şi a intrat în faza de recuperare. Gabriela Firea nu a dorit să dezvăluie şi în ce a constat intervenţia chirurgicală.

"Acum totul e bine, sunt spre vindecare. Dragii mei, să aveţi grijă de sănătate, fie că sunteţi tineri sau seniori, doamne sau domni. În viteza vieţii, tindem să uităm esenţialul: fără sănătate nu putem fi nici alături de cei pe care îi iubim, nu putem munci şi nici nu ne putem bucura de natură, de călătorii, de lucurile simple care fac viaţa mai frumoasă! Să fiţi sănătoşi", a fost mesajul Gabrielei Firea.

Gabriela Firea a mai suferit până în prezent trei intervenții chirurgicale la colon. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel