GANIRELIXUM - prospect
02 noi 2020 / 23:29
GANIRELIXUM – prospect. Acțiune: Antagonist al receptorilor GnRH din hipofiză, cu împiedicarea legării hormonului eliberator de gonadotropine de receptorii specifici. Consecutiv apare o suprimare rapidă, profundă și reversibilă a gonadotropinelor endogene.
de  DCMedical Team
Foto: Pixabay

GANIRELIXUM – prospect:

Denumirea comercială: ORGALUTRAN 

Forma: Soluție injectabilă seringă preumplută

Indicații: Prevenirea vârfurilor secretorii premature de hormon luteinizant, la femeile supuse hiperstimulării ovariene controlate în cadrul tehnicilor de reproducere asistată.

Contraindicații: Hipersensibilitate la substanța activă sau la oricare dintre excipienți; hipersensibilitate la hormonul de eliberare a gonadotropinei (GnRH) sau la oricare alt analog GnRH; disfuncții moderate sau severe ale funcției hepatice sau renale; sarcină sau alăptare.

Atenție!: Prudență în afecțiuni alergice grave; sindromul hiperstimulării ovariene (OHSS); greutate < 50 kg sau > 90 kg.

Reacții Adverse: Reacție cutanată locală la locul injectării; cefalee și greață; amețeli, astenie, dureri abdominale, OHSS (sindromul hiperstimulării ovariene), sarcină ectopică sau pierderea sarcinii.

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?