Gravidă cu test FALS pozitiv COVID-19, experiență șocantă: „Ne batem joc de viață unor tinere și a unor bebeluși!”

Gravida
O tânără gravidă din Mioveni a trecut printr-o experiență înfiorătoare după ce un test i-a ieșit pozitiv la COVID-19. Transferată la maternitatea din Câmpulung, femeia era cât pe ce să fie tratată forțat, deși s-a dovedit ulterior că nu avea COVID.   

„Pe dată de 11 (iulie, n.r.) sâmbătă m-am prezentat la spital la Mioveni cu niște mici contracții, mă examinează doctorul meu și hotărăște să mă interneze că luni să îmi facă operația de cezariană... Înainte de internarea propriu-zisă sunt dusă să mi se ia exsudatul pentru depistarea covidului...”, își începe povestirea M. Popescu din Mioveni. 

Tânăra, care mai are un copil acasă, a avut șocul vieții ei. 

„A două zi duminică după amiază îmi vine rezultatul Pozitiv!! Șoc, groază, și disperare! Mă sună doctorul meu și îmi spune să stau liniștită că o să fiu transferată la Câmpulung, că acolo este maternitate pentru gravidele cu COVID și o să fiu tratată foarte bine... Va dați seama cum a picat această veste, am părinții bolnavi, socrul la fel, străbunica de 80 ani pe care nu aș fi vrut să îi îmbolnăvesc! Mă gândeam la bebeluș că dacă nasc la Câmpulung nici măcar să îl văd nu mă lasă, aveau să îl trimită la Mioveni sau la Pitești, iar eu să îl iau când ies negativă....”, detaliază tânăra. 

Deși a insistat să i se refacă testul, zile în șir nimeni nu a băgat-o în seamă. 

„Am insistat foarte mult să repet testul și ei nu au vrut, că procedura este să îl repet peste 8 zile, voiam să îl plătesc doar să mi-l repete, dar nu a fost chip să mă lase, așa că am fost transferată la Câmpulung. Ce să spun, când am ajuns acolo a început disperarea mea, horror, era exact că într-un lagăr! Vine o doctoră să mă controleze, pff, mă bagă într-o camera MIZERĂĂĂĂ! Am plâns în continuu, mi se părea că trăiesc un coșmar și așteptăm să mă trezesc! Bun... mă duc în salon, bine că eram singură și nu eram băgată cu alți bolnavi, și sunt lăsată acolo fără alte întrebări, fără să vină să vorbească cineva cu mine despre ce se va întâmplă pe mai departe, în condițiile în care eu  a 2-a zi urmă să nasc... asistentele nu veneau decât dimineață și seară să îmi monitorizeze bebele, iar când întrebăm de doctor, ceva, îmi răspundeau că o să vină și la mine, dar ciucă... După 3 zile de disperare primesc și o veste bună și anume că doctorul meu a insistat să mi se repete testul, wooow acum se poate face? Ce josnic! Mi se ia proba și în 10 ore rezultatul Negativ, pff în sfârșit am respirat ușurată, dar culmea trebuia să mai stau 48 ore să repet din nou!

Între timp asistentele tot veneau cu tratament pt COVID... CE MĂH??? Pentru ce să iau pastile dacă nu am simptome? Pentru ce? La care asistență „nu e  problemă, rău nu îți fac!”

Mă trezesc cu telefon de la DSP că să ia în evidență contacții mei direcți, îi spun că stau cu soțul, față și mama și merg des la socrii... El ce spune: „nu mă interesează decât de soț și copil!” Păi și ceilalți nu sunt contacți direcți? În fine, măcar au scăpat ei... Și îmi vine în minte să îl întreb dacă e normal să mi se dea tratament pentru COVID, dacă eu nu am simptome, iar răspunsul lui a fost: 1Cum doamnă să vi se dea tratament? V-a dat doctorul tratament pentru COVID? Doamnă, să refuzați tratamentul, că nu e normal!! CE MĂH??? DOAMNE, DOAMNE că mori cu zile în spitalele noastre, mori cu zile!!

După toate astea îmi iese și celălalt test Negativ, iar replică unui doctor a fost că undeva s-a produs o greșeală! Mulțumesc lui Dumnezeu că bebelina mea a stat cuminte în burtică, că aia îmi lipsea să nasc în cocina aia!

Așa ceva nu mă gândeam să trăiesc vreodată! Pur și simplu m-a marcat pe viață, și vă spun sigur că nu sunt singură: încă o față venită tot de la Mioveni a fost pozitivă, iar mai apoi miraculos negativă, iar alte două fete care erau în alt salon au ieșit negativ plus fără simptome... Despre ce vorbim? Am ajuns să ne batem joc de viață unor tinere și a unor bebeluși! Pentru ce? Pentru bani?

RUȘINE SĂ VA FIE RUȘINE!”, a scris, revoltată, tânăra din Mioveni, pe pagina ei de Facebook. 

 

HAIDETI SA VA POPESTESC PATANIA MEA Pe data de 11 sambata m am prezentat la spital la mioveni cu niste mici contractii,...

Publicată de Mihaela Florina Popescu pe Miercuri, 29 iulie 2020

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel