HEALTH ROMÂNIA: Piața Medicamentelor din România, în fața unor provocări. Se pregătesc schimbări majore

Primul forum a avut ca subiect vaccinarea, cel de-al doilea va fi despre politica prețului medicamentelor
  LIVE
Trustul de presă DC Media Group, din care fac parte DC News, DC Business și DC Medical, organizează vineri, 11 OCTOMBRIE 2019, ce-l de-al doilea forum „HEALTH ROMÂNIA: Piața Medicamentelor din România, în fața unor provocări. Se pregătesc schimbări majore”. Evenimentul va avea loc în București, Crowne Plaza Hotel, sala Magnolia, începând cu ora 9.30.

La cel de-al doilea forum „HEALTH ROMÂNIA: Piața Medicamentelor din România, în fața unor provocări. Se pregătesc schimbări majore” au fost invitați Sorina PINTEA, Ministrul Sănătății, Eugen Orlando TEODOROVICI, Ministrul Finanțelor Publice, parlamentari, reprezentanți ai administrațiilor publice centrale și locale, ai unor instituții de decizie în acest domeniu, reprezentanți ai companiilor cu activitate pe zona medicală, ai lanțurilor de clinici private și farmacii, reprezentanți ai firmelor de consultanță și reprezentanți ai asociațiilor profesionale și de pacienți.

Lista temelor abordate include:

✓ MODUL DE CALCUL AL PREȚULUI LA MEDICAMENTE: o dezbatere reală despre modificările ce se impun. Cine pierde, cine câștigă

✓ Oficialițățile față-n față cu toți actorii din această piață: primul pas dintr-un lung șir de schimbări

✓ Evoluția pieței de medicamente și perspective, reglementările actuale în ceea ce privește piața medicamentelor.

✓ Actualizarea listei de medicamente: planurile Ministerului Sănătății și Casei Naționale de Asigurări de Sănătate pentru ultimul trimestru al acestui an

✓ Accesul la noi medicamente: updatarea protocoalelor pentru medicamentele care au primit decizie HTA

✓ Taxa clawback: ce pregătesc Ministerul Sănătății și Casa Națională de Asigurări de Sănătate în acest sens: ANUNȚ ÎN PREMIERĂ

✓ Pactul pe Sănătate: care sunt prioritățile bugetare pentru 2020. Cine câștigă cine pierde. Privat vs stat? Piață vs stat?

✓ Evoluția pieței echipamentelor medicale: care sunt cele mai inovative soluții medicale și economia uriașă la bugetul de stat prin folosirea acestora

✓ Care sunt provocările imediate din sistemul de Sănătate și cum poate avea pacientul acces mai bun la servicii medicale, medicamente și soluții medicale de ultimă oră?

✓ Ce ne lipsește pentru a avea un sistem de Sănătate perfomant: finanțare sau legislație? Resursă umană sau management performant? Cum îmbunătățim infrastructura medicală de la stat?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel