In memoriam. 10 ani de la trecerea în neființă a prof dr Șerban Marinescu

Medic
Reprezentanții Societății Române de Anestezie și Terapie Intensivă îl comemorează pe prof dr Șerban Marinescu, fost președinte al societății amintite.

Conducerea Societății Române de Anestezie și Terapie Intensivă a transmis luni, 24 august, un mesaj în memoria medicului Șerban Marinescu.

”Astăzi se împlinesc 10 ani de când comunitatea ATI a pierdut unul dintre cei mai eleganți, dedicați și sufletiști specialiști din ultimele decenii. Fost președinte al Societății Române de Anestezie și Terapie Intensivă, Prof. Dr. Șerban Marinescu rămâne în amintirea noastră ca un bun conducător de oști și un model de profesionist care va dăinui peste generații.

Spiritul său nobil ne inspiră pe mai departe în profesia noastră, mai ales în aceste vremuri de mari încercări. Nu-l vom uita niciodată.

Societatea Română de Anestezie și Terapie Intensivă”.

Mesajul este semnat de președintele Societății, Șerban Bubenek.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

alimente calciu foto:freepik@yarunivstudio
EXCLUSIV
Cele mai bune surse de calciu. Alina Epure: Eliminarea nu este o soluție

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel