Încă 2 pacienți COVID-19 de la Piatra Neamț au murit. Bilanțul tragediei din Secția ATI urcă la 14 decese

Foto: Exploziv TV Piatra Neamț
Încă doi dintre pacienții COVID-19 scoși din Secția ATI distrusă de incendiu a Spitalului Piatra Neamț au murit. Bilanțul total al deceselor urcă la 14

În fatidica seară când a izbucnit incendiul într-unul dintre cele două saloane ale Secției ATI de la Spitalul Județean Neamț au murit 10 oameni: opt dintre ei au ars în camera unde sa produs tragedia, iar doi în timp ce erau scoși din salonul alăturat pentru a fi duși în Unitatea de Primiri Urgențe. 

În cele două saloane erau în total 16 pacienți, iar cei 6 supraviețuitori ai incendiului, care nu aveau arsuri, dar erau în stare gravă din cauza COVID-19, au fost transferai la Spitalul de la Lețcani. 

Săptămâna trecută, doi dintre ei au murit, iar astăzi încă doi au decedat. 

Bilanțul total al tragediei se ridică astfel la 14 decese. 

În afară de aceștia, un alt pacient COVID-19, care în momentul incendiului era în Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Piatra  Neamț, a decedat și el, la Spitalul din Pașcani unde a fost transferat pentru că avea nevoie de Terapie Intensivă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

alimente calciu foto:freepik@yarunivstudio
EXCLUSIV
Cele mai bune surse de calciu. Alina Epure: Eliminarea nu este o soluție

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel