Incendiu ATI Neamț. Medic anestezist: nu e exclus ca ceva similar să se întâmple din nou; spitalele noastre au instalații vechi

Medic
Doctorul anestezist Carmen Mărginean a declarat duminică, 15 noiembrie, la un post TV, că o tragedie asemeni celei de aseară, de la ATI Neamț, s-ar putea repeta în orice spital din România. 

Într-o intervenție la digi24, doctorul anestezist Carmen Mărginean a afirmat că tragedia de la ATI Neamț s-ar putea repeta.

”Singurul lucru pe care pot să îl spun e că nu e exclus ca ceva similar să se întâmple din nou pentru că spitalele noastre au instalații vechi, oxigenul nu este suficient, sursele, prizele electrice foarte multe dintre ele nu au fost updatate de ani de zile, practic e un pericol real în spitalele noastre în zilele acestea când, din cauza numărului mari de pacienți infectați cu COVID-19, care necesită oxigen, toate sursele de oxigen și prizele electrice sunt suprasolicitate", spune medicul Carmen Mărginean.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel