Incendiu, ATI Piatra Neamț. CMR: Sistemul de sănătate românesc trebuie să nu mai producă tragedii!

Medic
Colegiul Medicilor din România transmite condoleanțe familiilor victimelor din incendiul de la secția ATI a Spitalului Județean Piatra Neamț.

Reprezentanții Colegiului Medicilor din România transmit un mesaj de condoleanțe victimelor incendiului din Piatra Neamț.

”Colegiul Medicilor din România exprimă regretul şi transmite condoleanţe pentru victimele incendiului din această seară care s-a produs în cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Piatra Neamţ. Suntem de asemenea alături de colegul nostru medic aflat de serviciu şi care a suferit arsuri foarte grave în această tragedie încercând potrivit informaţiilor să salveze pacienţii. 

Sistemul de sănătate românesc trebuie să nu mai producă tragedii!

Am avut incendiul de la Maternitatea Giuleşti, iar acum această tragedie care poate arată şi infrastructura deficitară a spitalelor”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cum au fost afectați diabeticii de COVID. Ce s-a aflat abia acum

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel