Îngrijirea pielii, vară cu pandemie. Interviurile DC News și DC Medical

Dr Daniela Diveica
EXCLUSIV
Dr. Daniela Diveică, chirurg estetician, Mărioara Man Gheorghe, cântăreața de muzică populară și Ana Pârvulescu Gheorghe, antreprenor, vin la interviurile DC News și DC Medical, sâmbătă, ora 12:00, pentru a vorbi despre îngrijirea pielii în sezonul cald. 

E vară, ne expunem la soare, la căldură, poate nu bem suficientă apă și, cu siguranță avem parte și de poluare în jurul nostru. Mai mult, purtarea măștilor faciale este obligatorie. 

Cum ne afectează toate acestea pielea și ce putem face pentru a nu ne compromite tenul?

Invitații de azi vor încerca să raspundă la aceste întrebări. 


Doamna doctor Daniela Diveică, chirurg estetician, ne va explica ce putem face pentru ca pielea noastră să rămână tânară și frumoasă și, de asemenea, care sunt procedurile care ar trebui evitate în sezonul cald. 


Mărioara Man Gheorghe, cantareață de muzică populară și mama unei alte cantarețe celebre, Elena Gheorghe, vine împreuna cu cealaltă fiica a sa, Ana Pârvulescu Gheorghe, și ea tot artist, dar al afacerilor, să ne dezvaluie cum țin ele timpul în loc si care este secretul frumuseții în familia Gheorghe. 


Cum ne putem îngriji pielea în sezonul cald, aflați sâmbătă, la ora 12.00, din emisiunea care va fi transmisă simultan pe canalele de Youtube și paginile de Facebook ale DC News și DC Medical, dar și pe DC News TV. 

 

VIDEO:

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel