Intoxicații deratizare Timișoara, date Ministerul Sănătății: 44 de persoane încă internate
20 noi 2019 / 17:24
Ministerul Sănătății a anunțat care este starea pacienților care sunt încă internați în urma cazului de intoxicații deratizare de la Timișoara. Încă 3 copilași au fost internați miercuri.
de  Dana Lascu
Spitalul Județean de Urgență Timișoara. Foto: SCJUPBT

Astăzi, 20 noiembrie 2019, la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii „Louis Țurcanu" s-au mai prezentat 4 copii cu vârste între 11 și 16 ani, 3 dintre aceștia fiind internați în secția de Toxicologie a unității medicale. Unul dintre copii a rămas în observație medicală în staționarul UPU, anunță Ministerul Sănătății.

În prezent, un număr de 44 de persoane mai sunt internate, după cum urmează:

- 9 pacienți la Spitalul Județean Clinic de Urgență „Pius Brînzeu",

- 3 pacienți la Spitalul Municipal

- 32 pacienți Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Louis Țurcanu"

De asemenea, un copil se mai află sub observație medicală de specialitate în staționarul de zi a Unității de Primiri Urgențe a Spitalului de Urgență pentru Copii "Louis Țurcanu".

Conform informărilor primite din partea unităților sanitare, toți pacienții sunt în stare stabilă hemodinamic, fără agravare.

Ministerul Sănății a solicitat unităților sanitare să semnaleze dacă întâmpină greutăți în asigurarea medicamentelor sau a materialelor sanitare necesare pentru astfel de cazuri.

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?