La 13 ani, a născut la UPU: nu a mai apucat să ajungă la Maternitate

Nou nascut
O fetiță de doar 13 ani a născut în această dimineață un băiețel. Ea nu a mai apucat să ajungă la Maternitate, a născut la Unitatea Primiri Urgențe din Buzău.

O fetiță de numai 13 ani a adus pe lume un bebeluș la secția UPU Pediatrie a Spitalului Județean de Urgență Buzău. Minora nu a mai apucat să ajungă la Maternitate și a născut la UPU, potrivit Antena 3. 
Fata în vârstă de 13 ani și 7 luni a ajuns la UPU Buzău acuzând dureri abdominale. Timp de nouă luni, ea le-a ascuns părinților faptul că este însărcinată, însă medicii de la Pediatrie au înțeles rapid despre ce este vorba.
Nașterea s-a declanșat spontan chiar în timp ce minora se afla cu părinții în incinta secției. Medicii nu au avut de ales și au asistat-o pe copilă la naștere. Ea a dat naștere unui băiat sănătos chiar în secția în care copiii ajung pentru consulturi medicale. La scurt timp, mămica și bebelușul au fost urcați în salvare și transferați la Maternitatea Buzău, unde au primit îngrijiri de specialitate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel